Tänk dig ett gott samtal. Med en person som har samma intresse, hobby eller passion som du.

Här skapar vi en plats för intressanta, inspirerande och upplysande samtal. Här samlas amatörer och experter som brinner för alla tänkbara intressen och är öppna för ett gott samtalHär kommer du att kunna boka och ha videosamtal om just dina intressen

Vi har precis lanserat en BETA-version av vår plattform för att testa tjänsten. Vill du kan du redan nu registrera dig och hjälpa oss att förstå:

1. Hur många är intresserade av den här tjänsten?
2. Vilka ämnen är intressanta att prata om?
3. Vad som funkar och vad som behöver utvecklas vidare.

Stort tack för att du registrera dig redan idag! 

Snabb access till Talkers*

  • Sökfunktion för att hitta rätt person att prata med
  • Rekommendationer utifrån tidigare samtal
  • Enkel bokning
 
* Talkers är alla som är öppna för samtal med andra om sina  intressen
 

Tjäna pengar på ditt samtal

Efter 10 genomförda samtal låser du upp funktionen som gör det möjligt att börja ta betalt för samtal. Det är helt frivilligt att ta betalt och du bestämmer själv priset.

Trygg miljö

  • Alla registrerar sig i sina riktiga namn 
  • Personer som missköter sig kan stängas av
  • Säker inloggning

Registrera dig

Vanliga frågor

Sök och hitta en person som verkar intressant och matchar intresset du vill prata om, skicka en förfrågan om samtal och genomför ett videosamtal.

Tester pågår för fullt och lanseringen av vår BETA-version gjordes i Maj 2022.

Det är kostnadsfritt att registrera sig och de flesta samtalen kostnadsfria. Det finns också betalda samtal där priset bestäms av den som erbjuder samtalet.

Efter 10 genomförda samtal låser du upp funktionen som gör det möjligt att ta betalt för samtal. Du väljer själva om du vill ta betalt och i så fall hur mycket. 

Det finns inga åtaganden eller skyldigheter när du registrerat sig, bortsett från att bete sig som en god människa. Du kan alltid tacka nej till förfrågningar om samtal. Men om man inte är aktiv eller tackar nej till många samtal kommer man med tiden hamna längre ner i sökresultaten.

Ja, för att garantera säkerhet och trygghet är alla Talkers registrerade och inloggade.  

Alla som registrerar sig är riktiga personer och använder sina riktiga namn. Vidare rapporteras om någon missköter sig och feedback lämnas efter varje samtal.

Du registrerar dig under de kategorier som du är mest intresserad av för att kunna få samtalsförfrågningar från andra om de intressena. 

Men så fort du är registrerad låser du upp och får access till samtal inom alla kategorier på sidan. Det innebär att när du får ett nytt intresse eller har en fundering kring ett helt annat ämne, finns det alltid någon där att prata med som är intresserad av just det ämnet. 

Global Talkers AB

C/O Founders loft

Vera Sandbergs allé 5B
411 33 Gothenburg
Sweden

www.globaltalkers.com

Tack för din registrering

Grattis! Du kan komma att bli en av världens första talkers.

Vi hör av oss snart!

Tipsa dina vänner